Author Topic: I...  (Read 1425 times)

Offline Ice

  • Administrator
  • Pro Forum User
  • *****
  • Posts: 2897
  • Karma: 1
    • View Profile
    • http://www.liquidendeavor.com
I...
« on: May 28, 2004, 09:37:16 AM »
I declare that I have the most pathetic life of any human being in [my city].

Start -> Control Panel -> Network Connections -> Local Area Connection

Quote from: Connection

Status: Connected
Duration: 07:49:47
Speed: 100.0 Mbps


Quote from: Activity

Packets: 127,468 (Sent) | 83,789 (Received)


Update:

Status: Connected
Duration: 08:49:49
Speed: 100.0 Mbps
This is the -IceFox- signing out.

Offline TJ

  • Administrator
  • Pro Forum User
  • *****
  • Posts: 2389
  • Karma: 0
    • View Profile
    • The Old Messy Basement
I...
« Reply #1 on: May 28, 2004, 01:37:48 PM »
status: connected
duration: 4 days 15:49
speed: 100 Mbps

packets sent: 35,520,748
packets received: 150,641,862

*shrug* i practically never shut my computer off....
"If the world didn't suck, we'd fall off."

Offline Goliath

  • Old Skool
  • Pro Forum User
  • *****
  • Posts: 1119
  • Karma: 0
    • View Profile
I...
« Reply #2 on: May 28, 2004, 02:21:18 PM »
^_^

Status: Connected
Duration: 15 days 02:57:06
Speed: 100.0 Mbps

Bytes Sent: 306,334,095
Bytes Received: 800,522,911
WoW has taken over my life. o.O

Offline BroodWarrior

  • Old Skool
  • Senior Forum User
  • *****
  • Posts: 776
  • Karma: 0
    • View Profile
I...
« Reply #3 on: May 28, 2004, 04:22:56 PM »
status: connected
duration: 6 days 21:21
speed 100.0 mps


we must have had a power failure last weekend
I was in Ottawa
when it says my connection opened

Offline TJ

  • Administrator
  • Pro Forum User
  • *****
  • Posts: 2389
  • Karma: 0
    • View Profile
    • The Old Messy Basement
I...
« Reply #4 on: May 28, 2004, 11:47:09 PM »
i had my server up for 53 days (keep in mind it's a windows machine) and then we had a power outage... i was sad... i was going for 100...
"If the world didn't suck, we'd fall off."

Offline Goliath

  • Old Skool
  • Pro Forum User
  • *****
  • Posts: 1119
  • Karma: 0
    • View Profile
I...
« Reply #5 on: May 29, 2004, 01:17:52 AM »
I've had streaks like that, too. They always seem to end in power outages, though... =(

Thank God for Asus motherboards. ^_^
WoW has taken over my life. o.O

Offline TJ

  • Administrator
  • Pro Forum User
  • *****
  • Posts: 2389
  • Karma: 0
    • View Profile
    • The Old Messy Basement
I...
« Reply #6 on: May 29, 2004, 08:06:16 AM »
actually, my suse box has been on so long that the uptime figure has rolled back around to zero at least twice... and, unfortunately, i don't check it often enough to know what it goes up to before it goes back to zero
"If the world didn't suck, we'd fall off."

Offline Litho

  • Old Skool
  • Forum Queen
  • *****
  • Posts: 3460
  • Karma: 0
    • View Profile
    • http://litho.gamedev.lt/
I...
« Reply #7 on: May 29, 2004, 08:27:49 AM »
Duration: 0:18:39
Speed: 100 Mbps

Packets sent: 82.680
Packets recieved: 53.002

:mrgreen:
Stuck and left alone inside an old lift...
Please tell me if I made any mistakes.

Offline Goliath

  • Old Skool
  • Pro Forum User
  • *****
  • Posts: 1119
  • Karma: 0
    • View Profile
I...
« Reply #8 on: May 29, 2004, 02:04:24 PM »
I'd guess the reset duration is 99 days. Then again, that's an uneducated guess. I suppose the only way I can know for sure is to leave my computer running 24/7 and check the connection status daily.

Update:

Status: Connected
Duration: 16 days 02:40:07
Speed: 100.0 Mbps

Bytes Sent: 353,030,977
Bytes Received: 834,900,882

I need to find out where to get my hands on the special auto-updating box some people were exhibiting in the NetNexus forums. That would make this much easier. :mrgreen:
WoW has taken over my life. o.O